Papuošalų derinimo tendencijos 2023 metais

Papuošalų derinimo tendencijos 2023 metais

Papuošalų derinimo tendencijos 2023 metais

Deimantai užburia, suteikia pasitikėjimo savimi ir jie visada buvo įsimintiniausia dovana.

Vertingi akmenys tampa puikia dovana ir keliauja iš kartos į kartą. Štai kodėl juos reikia rinktis atidžiai ir derinti vieną papuošalą prie kito. Papuošalų su deimantais mados nuosaikesnės, jos mažiau kinta, svyruoja ir neverčia, iškračius papuošalų dėžutės turinį, keisti jį nauju.

„RIBAS Jewellery“ konsultantės visiškai tikros: išreikšti unikalų stilių per papuošalus yra lengva, o drąsa eksperimentuoti – visada pasiteisina. Baltas, geltonas, rožinis auksas, balti ir spalvotieji brangakmeniai. Subtilūs, elegantiški deriniai ir modernūs, iššaukiantys akcentai, - tokios yra madingiausios 2023 metų juvelyrikos kryptys.

Jei turite žiedą su viduryje įstatytu baltu deimantu, šalia derės ryškesnės, smaragdais, safyrais ar rubinais puoštos juostelės. Ateinančio sezono mados šauksmas – konjako spalvos deimantai. Jie gali būti įstatyti žieduose, auskaruose ar pakabukuose, bet lygiai taip pat prabangiai atrodys konjako spalvos deimantų žiedai-juostelės, derinamos su baltų deimantų žiedais.

Amžinai madingos lengvos, lanksčios, ant riešo beveik nejuntamos teniso apyrankės ir teniso koljė, kuriuos itin mėgsta garsios aktorės, mados podiumo žvaigždės. Šiuos papuošalus lengva derinti ir prie klasikinių, ir prie modernių drabužių, ypač tinkantys skubantiems ir patogumą vertinantiems žmonėms. Teniso koljė ar apyrankes derinkite su kitais papuošalais – vieno deimanto pakabukais, spalvotų brangakmenių žiedais-juostelėmis. Šis derinys yra vienas geidžiamiausių derinių.

Pakabuką su vienu deimantu derinkite su pakabukais-kryželiais ar pakabukais-raidėmis. Mados ekspertai teigia, kad pastarieji bus labai madingi kitais metais, taip pat tai gali būti puiki dovana gimtadienio ar Kalėdų proga.

Tiems, kas neturi ausyse skylučių arba turi jų per mažai, „RIBAS Jewellery“ konsultantės siūlo užmaunamų - cuff auskarų ir įveriamų auskarų derinį, kurį, jei tik norite šiek tiek iššūkio, puikiai papildys auskarų grandinėlės.

Pirmųjų auskarų patirtis „RIBAS Jewellery“ salone „The House of Diamonds“ Vilniuje – visada maloni. Patyrusios auskarų vėrimo meistrės ne tik profesionaliai įvers pirmuosius auskarus su deimantais, bet ir padės išsirinkti geriausius auskarų derinius. 

Papuošalus su deimantais perkame visam gyvenimui. Turėdami keletą skirtingų papuošalų, visada galėsite sukurti unikalius, savo stilių išreiškiančius ir pabrėžiančius derinius. Be to, natūralūs deimantai juk nesensta, atvirkščiai, milijonus metų besiformuojantis mineralas bėgant metams įgyja dar didesnę vertę, todėl tinkamas perduoti iš kartos į kartą.

Deimantai yra tvirčiausia natūrali žemės medžiaga. Jie tokie kieti, kad įbrėžti juos gali tik kitas deimantas. tereikia prisiminti, kad deimantas vertingas, kai atitinka priimtus keturis deimantų vertinimo parametrus „4C“: Color (spalva), Clarity (skaidrumas), Cut (apdirbimas), Carat Weight (karatai).

Teisingo deimantų pirkimo paslaptis yra ne tik pirkimas iš patikimo žmogaus, svarbiausia, kad būtų profesionalas ir priklausomas deimantų biržai, sertifikuotas importuotojas, turintis licenziją ir narystę deimantų biržoje. Tokie yra Izraelio deimantų biržai priklausantys „RIBAS Jewellery“, galintys ne tik išpildyti, bet kurio pirkėjo užgaidą, bet ir dalijantys vertingus patarimus – kaip deimantus rinktis, juos derinti, saugiai nešioti ir prižiūrėti, netgi suteikia galimybę atvykti į Izraelio deimantų biržą ir joje išsirinkti norimą deimantą iš pirmų rankų geriausiom sąlygom ir taip atverti akis į deimantų pasaulį. Ilgametė patirtis deimantų pasaulyje, įdirbis, žinios bei narystė vienoje didžiausių pasaulio deimantų biržų užtikrina geriausią kokybės ir kainos santykį.

Ar žinote, kad pirmasis vyras, paprašęs mylimosios rankos ir įteikęs jai deimanto žiedą, buvo Austrijos hercogas Maximilianas. 1477 metais hercogienei Marijai iš Burgundijos hercogas  pasiūlė žiedą, inkrustuotą plonais, plokščiais deimantų gabalėliais. Tąsyk deimantinis koziris suveikė, hercogienė pasakė - taip. Pasaulyje deimantai girdėjo milijardus – TAIP. Ištarkite šį žodį jiems ir jūs.

   

 

 

Grįžti į tinklaraštį

1 komentaras

Deimantai visada madingi :D

Alina

Rašyti komentarą

Turėkite omenyje, kad prieš paskelbiant komentarus, jie turi būti patvirtinti.